Regisztráció

A vásárlás előtt kérjük, regisztráljon. A regisztrációt követően a megadott felhasználónevével és jelszavával tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja. Rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mail-ben. Regisztráció nélkül is lehetséges az áruházból vásárolni, viszont egyes kedvezmények és akciók csak a regisztrált vásárlók számára érhetőek el.

A www.MindenNonek.hu oldalunkon történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A regisztrációval elfogadja, hogy esetenként email értesítőt küldhet a webáruház a regisztrált email címre. A listáról bármikor leiratkozhat. Vásárlást regisztráció nélkül is leadhat, de a mindenkori akciók csak a regisztrál felhasználók számára biztosítottak.

Megrendelés, árak

A www.MindenNonek.hu oldalon keresztüli vásárláson kívül lehetőség van telefonos és email-es rendelésre is!

 Telefonszámunk:

  • +36-70-641-1983
  • +36-1-396-8025
  • mindennonek@movomed.hu

A www.MindenNonek.hu weboldalon vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni! Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot (mindennonek@movomed.hu www.movomed.hu).

A terméklistázó oldalon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást.

A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már csak telefonon vagy email-ben (mindennonek@movomed.hu) történő jelzéssel módosíthatók. A www.MindenNonek.hu a megrendelésről visszaigazoló e-mail-t küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Saját adatok menüpont alatt követhetők.

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t. Az ÁFA mértéke egyes termékféleségek esetében eltérő lehet. Kérem, tájékozódjon a Magyarországon érvényes szállítási árainkról, mivelhogy vásárlási összeg növekedésének függvényében csökken illetve egyáltalán nincs házhoz szállítási díjunk!

Átvételi módok, szállítási költség, szállítási határidő
Házhoz szállítás Magyarország területén belül

 A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. A belföldi csomagokat a Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 18 óra között szállítják ki a csomagot.

A Futárszolgálat gyorsan és megbízhatóan szállítja házhoz feladott csomagjait.

Ha a megrendelő nem tartózkodik a megadott címen, napközbeni elérhetősége nincsen, vagy rosszul van megadva, a www.MindenNonek.hu a határidők betartásáért nem felelős. Ez esetben a futár a címzettnél értesítőt hagy, amelyen fel vannak tüntetve a küldemény jellemzői és a futár elérhetősége. Amennyiben a címzett nem jelentkezik, a futár a küldeményt visszajuttatja a futárszolgálat központi raktárába címnyomozásra. Amennyiben ez nem hoz eredményt, a csomagot öt raktári nap után a www.MindenNonek.hu raktárába visszaszállítja. A megrendelést töröljük rendszerünkből.

Az átvevő a csomagot csak sértetlen állapotban vegye át, különben az esetleges reklamációkat nem tudjuk elfogadni. Egyéb esetben jegyzőkönyvet kell íratni a futárral, amelyben a sérült csomagról részletes leírást kell adni. A vásárlást igazoló számlákat a csomagban juttatjuk el a megrendelőnek!

Pick Pack Pontra (fix csomagátvételi pont) történő kiszállítás esetén a csomag megérkezését email-ben és sms-ben jelzi a futárszolgálat. A jelzést követően öt munkanapon belül lehet átvenni a csomagot. Amennyiben ez nem hoz eredményt, a csomagot öt raktári nap után a www.MindenNonek.hu raktárába visszaszállítja. A megrendelést töröljük rendszerünkből.

Átvevőhelyek listája

Magyarországon érvényes szállítási áraink:

Rendelések házhoz szállítása 16.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

15.990 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség:

  • Házhoz szállítás esetén 1699 Ft
  • Pick-Pack Pont esetén :    1 Ft-9999 Ft= 1499 Ft  /  10000 Ft-15.999 Ft= 1.099 Ft / 16.000 Ft felett ingyenes.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.

Utánvéttel a házhoz szállítást végző futárnak kell kifizetni a megrendelés ellenértékét. Készpénzt a futár maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

Átutalás vagy bankkártyás fizetés esetén a beérkezett összeg könyvelt rögzítésétől számítjuk a kiszállítást. Ennek átfutási ideje átlagosan 2-4 munkanap.

Személyes átvétel

Megrendelt csomagját átveheti irodánkban is ingyenesen! Cím : 1103 Budapest Gyömrői út 150 V10-es épület 1. emelet

Szállítási határidő: A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 1-2 munkanap. Hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) leadott rendelés esetén keddre tudjuk teljesíteni a kiszállítást.

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. Minimum rendelési összeg nincs! Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot. A fizetés történhet utánvéttel vagy banki átutalással.

1. Készpénzes fizetés a futárnak

A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhoz szállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár.

2. Banki átutalás

Átutalás esetén a megrendelés házhoz szállítását a teljes vételár számlánkra történő beérkezését követően kezdjük meg. Banki átutalás esetén a következő adatokat kérjük megadni:

Kedvezményezett neve: MovoMed Pharma Kft.

Kedvezményezett számlaszáma: 11713012-21466814-00000000

Megjegyzés: Kérjük, ide írja be az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő megrendelő nevét.

Elállás:

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az mindennonek@movomed.hu e-mail címen jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének szabályozása értelmében Vevő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket sértetlenül, eredeti csomagolásában.

Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszautalt összegből az eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

A www.mindennonek.hu kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A sérült címkéjű vagy csomagolású termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

Nem illeti meg az elállási jog vevőt olyan termék esetén, mely Felhasználó személyéhez kötött, Felhasználó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő

Felelősség korlátozása
  • A www.mindennonek.hu weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
  • A www.mindennonek.hu semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.mindennonek.hu áruházhoz való csatlakozás során vagy miatt következett be.
  • A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
  • A www.mindennonek.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
  • Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.mindennonek.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
Szavatosság, jótállás
GARANCIA:

MovoMed 100% CSEREGARANCIA (200%!):

Terhességi tesztek esetében garanciát vállalunk, hogy biztonsággal megtudja, hogy várandós vagy sem, amennyiben a terhességi tesztet pontosan a betegtájékoztatóban leírtak alapján rendeltetésszerűen használja. Ha véletlenül nem jelenik meg egyetlen piros csík sem a terhességi gyorsteszt eredménykijelző panelén, kérjük, küldje vissza postán címünkre (1103 Budapest, Gyömrői út 150.). Mi kiértékeljük, és garanciális hiba esetén 2 db terhességi tesztet küldünk ajándékba!

MovoMed EXTRA GARANCIA:

Regisztrálja termékét 1 perc alatt a díjtalan EXTRA garanciáért (+1 vagy +8 év) a www.MovoMed.com/garancia oldalon.

Az Extra garancia az alábbi termékekre érvényesíthető a normál garancián felül:

MovoMed digitális lázmérő merev véggel (+8 év)
MovoMed digitális lázmérő flexibilis véggel (+8 év)
MovoMed infravörös érintésmentes lázmérő (+1 év)
MovoMed higanymentes lázmérő (+1 év)
MovoMed digitális cumis lázmérő (+1 év)
MovoMed BP-M2 felkaros vérnyomásmérő (+1 év)
MovoMed BP-M7 felkaros vérnyomásmérő (+1 év)
Egyéb tudnivalók

A www.MindenNonek.hu weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.MindenNonek.hu felelősséget nem vállal.

A www.MindenNonek.hu weboldal bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a www.MindenNonek.hu üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel! Ugyanígy a www.MindenNonek.hu weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

Круглосуточный онлайн кредит без звонков и поручителей. Залоговое имущество не требуется.

Отримати кредит без особливих перевірок або гроші в борг на картку в Україні. Легко, просто і швидко.

Безотказный кредит онлайн на карту без отказа круглосуточно 24/7. Мгновенное оформление.

Отримати на банківську картку кредит без дзвінків родичам та фото паспорта в руках.