Elölről és hátulról is készült róla sokat sejtető fotó. Megállapíthatjuk, hogy Vajna Timi igazán vonzó.

Még mindig Ibizán tolja meg a nyár végét Vajna Timi, aki nagyon úgy tűnik, minden pillanatát kiélvezi az álomnyaralásnak. Éjszaka apró ruhácskákban bulizik, nappal a tengerparton vagy egy jacht fedélzetén piheni ki az est fáradalmait. A nappali viselete pedig szerencsére még apróbb, mint az éjszakai, strandoláshoz nem is dukál szkafander. Timi ezúttal ez mérges zöld darabot választott a pancsoláshoz, ami egy részes ugyan, de olyan rafinált szabású, hogy Timi popsiját és mellét is tökéletesen megmutatja.

#sea #water ? #formentera

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

#formentera

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Ibiza Európa buliközpontja, de annál egyben jóval több is.

Csendesebb, családok számára is teljes mértékben megfelelő nyaralóhelyeket, szép természeti kincseket, valamint csodás homokos strandokat is kínál. A másik népszerű baleári sziget, Mallorca ugyanakkor jóval több látnivalót, program- és kirándulási lehetőséget nyújt, és az egy változatosabb sziget, akinek nem a bulizás a fontos, jobban járhat Mallorcával ilyen szempontból, bár Ibizában sem fog senki csalódni. Ibiza ugyanakkor kisebb, és könnyebben bejárható. Az alábbiakban bemutatjuk Ibiza szórakozóhelyeit, településeit, látnivalóit, a legjobb kirándulási lehetőségeket, egy bevezető rész, és Ibiza közlekedésének áttekintése után. Tippeket, és tanácsokat is adunk Ibizát megjártak beszámolói alapján a legjobb, gondtalan bulizáshoz. Oldalunkon szállások keresésére is lehetőség van, a legjobb árakon.

Ibiza a Baleári-szigetek harmadik legnagyobb tagja, a legnagyobb Mallorca, és a második legnagyobb Menorcaután. Kb. 45 km hosszú, és 25 km széles, Területe 571 km2, ez nagyjából a Balaton felületének felel meg, 20 km2-rel kisebb a magyarországi tónál. 79 km-re fekszik Valencia partjaitól. A sziget népessége kb. 130 ezer fő, amely a nyári hónapokban a többszörösére nő.

Ibiza szigete leginkább legendás, és igen vad éjszakai élete miatt ismert, a sziget a fiatalok kedvencének számít. Számos világhírű, valóban a világ legjobbjainak számító (de a legtöbbször igen zsúfolt) szórakozóhelyének köszönhetően a spanyol sziget a bulizás szimbólumává vált, a sziget a földkerekség party-fővárosának számít. Itt minden éjjel megy az ismerkedés és a buli. Ibiza példátlan toleranciájáról is ismert: elviselik itt a részeg fiatalokat, akik a legbotrányosabban viselkednek, a melegeket, a punkokat – mindenkit!