Vákuumos orrszívó

499 Ft

A vákuumos műanyag kézi orrszívó.  Használata egyszerű, a keletkezett vákuum segítségével könnyen eltávolítható a kisgyermek orrából a váladék.

Törlés

Leírás

Műanyag vákuumos orrszívó

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően. A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakulhat ki.Ebben segít a vákuumos orrszívó!

Félsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség.

Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

További információk

Szín

kék, rószaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vákuumos orrszívó” értékelése elsőként