Movo Condoms óvszer 12x csoki

990 Ft

Movo condoms óvszer lágy felszínnel, természetes színnel, végén egy spermazsákkal (rezervoár) rendelkezik. Csíramentes, nem spermicid síkosítóval van bevonva.

Tesztelése a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően történik erősségi, minőségi és megbízhatósági szempontól100% elektronikus tesztelésen esik át, minden darabot ellenőriznek és hermetikusan csomagolnak.

Készleten

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Movo Condoms óvszer kiemelkedően jó minőségű természetes latexből (gumiból) készült óvszer.

A fogamzás gátló módszerek közül a gumióvszer az egyetlen olyan eszköz, amely helyes használat esetén védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben, s egyben a fogamzásgátlás szerepét is betölti. Ilyen a Movo Condoms óvszer is.

A fertőzések különböző súlyosságú betegségeket okozhatnak (pl: genitális herpesz, chlamydia, hüvelyi fertőzések, stb.), míg például az AIDS vírus az életet is veszélyezteti. Ezért a gumióvszer más fogamzásgátló módszerek (pl: tabletta, spirál) alkalmazása mellett is ajánlott.

A Movo Condoms természetes gumióvszer kiemelkedően jó minőségű természetes latexből – gumi – készült, tökéletes kényelmet és védelmet biztosít. Mindegyik gumióvszer lágy felszínnel, természetes színnel és a végén egy rezervoárral (spermazsákkal) rendelkezik, mely csíramentes, nem spermicid síkosítóval van bevonva. Valamennyi gumióvszer 100%-os elektronikusan tesztelt és hermetikusan kerül csomagolásra.
A Movo Condoms természetes gumióvszereket a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelő teszteknek vetik alá erősség, minőség, és megbízhatóság szempontjából az ISO 4074 alapján. A Movo Condoms természetes gumióvszer maximális biztonság és érzékenység mellett maximális érzéki élményt is nyújt. Megfelelő használat mellett a gumióvszer egy hatékony, a terhességmegelőzésére alkalmas eszköz, mely egyben védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségek ellen is.

Az óvszer helyes használata hozzájárul a fogamzásgátlás mellett a HIV fertőzés (AIDS) és számos szexuális úton terjedő betegség terjedésének, veszélyének csökkentéséhez.

Mérete: szabvány 52 (+-2) mm

Megelőzhető szexuális úton terjedő betegségek:
  • chlamydia
  • genitális herpesz
  • genitális szemölcs
  • HPV
  • hepatitisz B
  • szifilisz

További információk

Típus

Normál, Ultra vékony, Szuper rücskös, Banán, Eper, Csoki

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Movo Condoms óvszer 12x csoki” értékelése elsőként