Akció!

Movo Condoms óvszer 100x (latex, 6 féle)

5.599 Ft

– KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS –

Jelenlegi akciónk mellé, bármelyik óvszer  megvásárlása esetén, most kedvezményes házhozszállítást is biztosítunk. A csomagküldés ára 1699 Ft helyett most csak 1200 Ft. (A promóció visszavonásig érvényes!)

Movo condoms óvszer lágy felszínnel, természetes színnel, végén egy spermazsákkal (rezervoár) rendelkezik. Csíramentes, nem spermicid síkosítóval van bevonva.

Tesztelése a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően történik erősségi, minőségi és megbízhatósági szempontól100% elektronikus tesztelésen esik át, minden darabot ellenőriznek és hermetikusan csomagolnak.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Movo Condoms óvszer kiemelkedően jó minőségű természetes latexből (gumiból) készült óvszer.

A fogamzás gátló módszerek közül a gumióvszer az egyetlen olyan eszköz, amely helyes használat esetén védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben, s egyben a fogamzásgátlás szerepét is betölti. Ilyen a Movo Condoms óvszer is.

A fertőzések különböző súlyosságú betegségeket okozhatnak (pl: genitális herpesz, chlamydia, hüvelyi fertőzések, stb.), míg például az AIDS vírus az életet is veszélyezteti. Ezért a gumióvszer más fogamzásgátló módszerek (pl: tabletta, spirál) alkalmazása mellett is ajánlott.

A Movo Condoms természetes gumióvszer kiemelkedően jó minőségű természetes latexből – gumi – készült, tökéletes kényelmet és védelmet biztosít. Mindegyik gumióvszer lágy felszínnel, természetes színnel és a végén egy rezervoárral (spermazsákkal) rendelkezik, mely csíramentes, nem spermicid síkosítóval van bevonva. Valamennyi gumióvszer 100%-os elektronikusan tesztelt és hermetikusan kerül csomagolásra.
A Movo Condoms természetes gumióvszereket a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelő teszteknek vetik alá erősség, minőség, és megbízhatóság szempontjából az ISO 4074 alapján. A Movo Condoms természetes gumióvszer maximális biztonság és érzékenység mellett maximális érzéki élményt is nyújt. Megfelelő használat mellett a gumióvszer egy hatékony, a terhességmegelőzésére alkalmas eszköz, mely egyben védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségek ellen is.

Az óvszer helyes használata hozzájárul a fogamzásgátlás mellett a HIV fertőzés (AIDS) és számos szexuális úton terjedő betegség terjedésének, veszélyének csökkentéséhez.

Mérete: szabvány 52 (+-2) mm

Megelőzhető szexuális úton terjedő betegségek:
  • chlamydia
  • genitális herpesz
  • genitális szemölcs
  • HPV
  • hepatitisz B
  • szifilisz

További információk

Típus

Normál, Ultra vékony, Szuper rücskös, Banán, Eper, Csoki, Vegyes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Movo Condoms óvszer 100x (latex, 6 féle)” értékelése elsőként