MovoMed nitril latexmentes kesztyű, púdermentes, lila

6.100 Ft

MovoMed latexmentes kesztyű, púderesmentes vizsgálókesztyű lila 100db/doboz.

Készleten

Leírás

MovoMed latexmentes kesztyű, púdermentes  (nitril), lila

Latexmentes kesztyű (nitril), púdermentes, lila színben.  A MovoMed nitril, latexmentes,púdermentes kék vizsgálókesztyű kiemelkedő minőségű, amely kiváló biológiai védelmet nyúlt. Fő anyaga: nitril gumi, nem tartalmaz természetes gumit.

Néhány összetevő allergiás reakciót válthat ki az arra érzékeny felhasználóknál.

Mi az a nitril?

A nitrilek olyan szerves vegyületek, amelyek −CN funkciós csoportot tartalmaznak. A −CN csoportban a szénatom és a nitrogénatom között hármas kötés található. A szerves vegyületek nevezéktana szerint “-(karbo)nitril” végződést kapnak, ha a nitril a legnagyobb prioritású csoport (például akrilnitril), ha nem ez a fő funkció, akkor pedig “ciano-” előtagot (például 2-ciano-2-metilpropánsav). A -C≡N csoportot tartalmazó szervetlen vegyületeket nem nitrileknek, hanem cianidoknaknevezik.

Habár mind a nitrilek, mind a cianidok cianid sókból származtathatóak, a nitrilek túlnyomó többsége sokkal kevésbé mérgező, mint a cianidok. Sok hasznos vegyületben találhatók nitrilek, a metil-cianoakrilátot például a pillanatragasztókban és a butadién-nitril kaucsukban használják, mely többek között a latexmentes laboratóriumi és orvosi gumikesztyűk anyaga.

További információk

Méret

XS, S, M, L, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MovoMed nitril latexmentes kesztyű, púdermentes, lila” értékelése elsőként