Bebish pelenka 3 midi 4-9kg 62db/csomag

4.898 Ft

Bebish pelenkák kisbabák számára.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A Bebish pelenka 3 kifejezetten a kedvező ár érdekében lett kifejlesztve úgy, hogy közben megfeleljen a legalapvetőbb elvárásoknak!

A Bebish pelenka 3 különleges nedvesség elvezető zónával rendelkeznek. A zóna adja a pelenka magját, mely közvetlenül a baba feneke alatt helyezkedik el. Benne találhatóak a nedvesség felszívó granulátumok, melyek a pelenka belső felületén oszlanak szét. Mindemellett rácsos vizeletelvezető csatornákkal rendelkezik, amiknek köszönhetően gyorsan magába szívja a nedvességet.

Nedvesség felszívó kapacitás: 250 ml/másodperc
Granulátum mennyisége: 5 gr.

Bebish pelenkák mindkét oldalán megerősített, nem rugalmas tépőcsík található, mely többszöri használat esetén is tökéletes tapadást biztosít. Bebish pelenkák comb része igen, de derék része nem gumírozott, hogy ne legyen nyomás alatt a baba bőre, keringése. Bebish pelenkák belsejében található egy extra gumírozott réteg, mely végigköveti a pelenka nedvszívó területének vonalát és tökéletesen útját állja a nedvességnek. Bebish pelenkák lágy belsővel rendelkeznek, így nem okoznak semmiféle bőrirritációt.

Műanyag és műanyag származékot nem tartalmaz! Egészségpénztári kártyára visszaigényelhető termék!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bebish pelenka 3 midi 4-9kg 62db/csomag” értékelése elsőként