Akció!

Antivi tőzegáfonyás intim kendő 20x

350 Ft

Antivi Tőzegáfonyás intim törlőkendő segít megelőzni a húgyuti fertőzések kialakulását.

Elfogyott

Leírás

Antivi tőzegáfonyás intim törlőkendő, húgyúti panaszok megelőzésére.

Az Antivi tőzegáfonyás intim törlőkendő segít megelőzni a húgyúti fertőzések kialakulását. A tőzegáfonya kivonattal átitatott nedves törlőkendő kellemes, diszkrét, higiénikus megoldás.

Miért is innovatív?

Mert manapság a tőzegáfonya kivonatot tartalmazó termékek nagy része kapszulázott formában kapható. Miért jobb a nedves törlőkendő? Mert rendszeres használata mellett erős koncentrátumban tőzegáfonyás filmréteg keletkezik a kezelt bőrfelületen, így hatását fokozottabban, hosszabbideig tudja kifejteni. Emellett Aloe vera és Kamillakivonatot tartalmaz, ezzel biztosítva a folyamatos hidratáltság érzését.

Figyelmeztetés:
  • Gyermekek kezébe nem kerülhet!
  • Kizárólag külső használatra!
  • Nyílt sebre nem használható!
  • A kendő egyes összetevőire való túlérzékenység bőrirritációt okozhat!
Mi a tőzegáfonya?

A tőzegáfonya (Vaccinium oxycoccus) a hangafélék (Ericaceae) családjába tartozó tőzegmohalápokon élő jégkorszaki reliktum növényfaj, melynek két változata van: az amerikai „nagy cranberry” (Vaccinium macrocarpon), valamint az európai „kis cranberry” (Vaccinium oycoccus). Az amerikai tőzegáfonya gyógyító hatását már az amerikai indiánok is ismerték, gyulladások kezelésére alkalmazták, hólyag- és vesebántalmakat kezeltek vele. Napjainkban elsősorban húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére használják, segíti az egészséges vizeletürítés fenntartását. Hatóanyagai között megtalálhatóak a fitovegyületek és a proantocianidinek. Magas a kálium, kalcium, vas és magnéziumtartalma, C- vitamin, kén és foszfor tartalma pedig kiemelkedően magas.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Antivi tőzegáfonyás intim kendő 20x” értékelése elsőként