A www.MindenNonek.hu IKON kártya kedvezményt adó webáruház!
  • Milyen kedvezményt adunk az IKON kártya tulajdonosoknak?
    Webáruházunkban leadott rendelések kiszállítási költségéből 50% kedvezményt biztosítunk.
  • Mit kell tenned, hogy érvényesíteni tudd a kedvezményt?A rendelés folyamán a vásárlói megjegyzés rovatban fel kell tüntetned az Ikon kártyád számát és számlázáskor féláron számoljuk a szállítási költséget.

Ikon kártya ügyfélszolgálat

Ki szeret pontokat gyűjteni?

A magyar vásárlók, fogyasztók biztosan, hiszen Magyarországon van egy pontgyűjtő kártya (SuperShop), mely 2.200.000 embernél megtalálható és 60%-a napi rendszerességgel használja.
A pontgyűjtési mánia persze nem itthon kezdődött.
Tőlünk nyugatabbra, különösen Angliában népszerűek azok a kezdeményezések, amelyek visszatérítenek valamennyi pénzt a vásárlóknak.
Az ikon pontgyűjtő kártya révén ezentúl Magyarországon is gyűjthetik a pontokat az emberek internetes vásárlásaik során.

Mire jó az ikon kártya
  1. Az ikon kártyát a résztvevő partnereknél használhatod pontgyűjtésre és pontbeváltásra.
  2. Vásárlásaid után pontot kapsz. 100 Ft = 1 pont.
  3. Az összegyűjtött pontjaid levásárolhatod a résztvevő partnereknél. 1 pont = 1 Ft.
  4. Az ikon kártyával nyerhetsz is. Értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik az adott hónapban vásároltak ikon kártyájukkal.
Mitől népszerű az ikon kártya?

A vásárlók értékesnek tartják, mert egy valódi dombornyomott, bankkártya minőségű kártyát kapnak INGYEN. Népszerű, mert a kártyát nem kell igényelni, hanem automatikusan jár mindenkinek, aki a résztvevő webáruházakban vásárol.
Az egyik legnagyobb előny, hogy a kártyabirtokosok 500 ajándékpontot kapnak minden partnernél az első vásárlásuk után.

És azt sem szabad elfelejteni, hogy azok, akik aktiválják a kártyájukat, olyan egyedi ajánlatokat kaphatnak, melyek csak és kizárólag a számukra lesz elérhető.