Igen! Ezek mi vagyunk! Megújult a MindenNőnek.hu!

A MindenNőnek.hu története 6 évvel ezelőtt indult. Megszületésének oka a Frezyderm kozmetikumok és a Bebish és a Pine márkanév alatt futó baba-mama termékek értékesítési csatornáinak  kibővítése volt. Bár ezeket a kiváló minőségű termékeket a magyarországi patikákban már jó ideje forgalmaztuk, a piackutatásaink kimutatták, hogy a vásárlóink nagy része, hiányolja a webáruház nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat. Ekkor indítottuk el a www.mindennonek.hu első verzióját, amely egy egyszerű webáruház volt, de a vásárlói  igényeket maradéktalanul kielégítette.

Bár ez a webáruház sokáig jól működött, mégis eljárt felette az idő és a vásárlóink kiszolgálása sokszor apró problémákba ütközött. Nem nagy dolgokra kell gondolni, de ezek éppen elég bosszantóak voltak ahhoz, hogy elgondolkozzunk, érdemes-e ezt az oldalt foltozgatni?

A válasz a megújult MindenNőnek.hu!

Sok minden változott, íme néhány a fontosabbak közül:

  • Vélemény írási lehetőség a termékekhez
  • Raktárkészlet kijelzés
  • Magazin, cikkek, hírek, tanácsok
  • Kinagyítható, nagy felbontású termékfotók
  • Új design
  • Új szállítási módok (Pick Pack pont)

A magazin témakörei még bővülni fog és a cikkek száma is. Terveink szerint kezdetben heti két új cikket rakunk fel, de az a szám csak nőni fog. A tartalmak készítéséhez blogolókat keresünk! Ha van kedved írni, vagy ismersz olyat aki már ír hasonló témákban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! mindennonek@movomed.hu

Az új oldal elindításával viszont a régi fiókok megszűntek! Kérlek regisztrálj újból, de most már lehetőséged van a Facebook fiókoddal, vagy a Gmail-es fiókoddal is belépni, így nem kell új jelszót megjegyezned!

Kellemes olvasást, böngészést kívánunk!

MindenNőnek.hu csapata!