1. Viselj megfelelően illeszkedő ruhákat!
Fontos, hogy olyan ruhákat válassz, amik illenek az alkatodhoz. Sokan esnek abba a hibába, hogy szűkebb darabokat vesznek fel, amik miatt úgy néznek ki, mint akikről mindjárt leszakad a ruha. Mások pedig szégyellik a testüket, és megpróbálják szellősebb, bőbb ruhák alá rejteni azt – ezzel pedig csak nagyobbnak tűnnek, mint amekkorák valójában. Egyik sem jó megoldás, ezért is fontos olyan ruhákat választani, amik megfelelnek a méretednek!
2. V-nyakú felsők
A V-nyakú felsők különösen a teltebb nőkön mutatnak jól! Ha merészebbnek érzed magad, akkor mélyebb vágásút is felvehetsz. Az ilyen ruhák magasítják a viselőjüket és lejjebb terelik a tekinteteket
3. Figyelj oda az alsó ruházatra is!
A hétköznapi ruhákhoz hasonlóan az alsóruházat esetén is fontos, hogy hozzád illő méretűt viselj! Ez egyrészt a legkényelmesebb megoldás, másrészt pedig a rajta viselt ruhák is sokkal jobban illeszkednek majd rád.
Nem tudod, hogy hol találhatsz az ízlésednek megfelelő ruhadarabokat a méretedben? Látogass el a Wannabee molett divat oldalára, ahol kifejezetten a telt nők igényeit szem előtt tartva készült ruhadarabok közül válogathatsz!
4. Magas vagy alacsony derékvonal?
A magas és alacsony derékvonalakat is kihasználhatod saját előnyödre. Viselj magasabb vonalú ruhákat vékonyabb derékvonallal, hogy jobban kihangsúlyozhasd az alakodat. Talán még egy övet is felvehetsz mellé. Ha azonban nadrágot viselsz alatta, akkor egy alacsonyabb derékvonal előnyösebben mutathat. Olyan nadrágot vegyél fe, aminek a vonala alacsonyabban helyezkedik el rajtad, hogy könnyebben elrejthesd a hasadat.
5. Viselj hosszabb felső ruhákat!
Ha nem szeretnéd mutogatni a hasadat, akkor hosszabb toppokkal elbújtathatod azt. Egy hosszabb felsőruha magasítja és vékonyítja is az alakot. Ez segít elrejteni a kis oldalra kilógó felesleget is!
6. Viselj magassarkú cipőket!
A magassarkú cipők által biztosított enyhe magasítás gyakran vékonyító hatású, és a járást is kecsesebbé teszi. Csupa jó tulajdonság!

Forrás: divat és stílus